Bugün bir milletin yoktan varoluşunu, boyun eğmediğini, sadece bedenini değil ruhunu da ortaya koyarak kazandığı özgürlüğünü, Cumhuriyetimizin 96. yaşını kutlamak için Bakırköy Başer Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin hazırladıkları gösterileri büyük bir gururla izledik.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı, öğrencilerimizin şiir okuması ve temsili gösterileriyle devam etti.

Program sonunda Okul Müdürümüz Ersan Karaismail, bir kez daha öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, başarılı sunumlarından dolayı tebrik etti.

İletişim Formu Whatsapp Mesaj